Bingo på nätet

Att spela bingo har varit ett populärt folknöje under många år i Sverige, med Bingolotto som en av de riktiga storhetsperioderna. Idag har bingospelet till stor del flyttat online, vilket säkert har gjort att en del bingospelare fallit bort, men även att ännu fler har tillkommit. Idag är bingo inte längre lika förknippat med blåhåriga gamla tanter i en rökig bingohall, bingo spelas av alla åldrar och både män och kvinnor njuter av det enkla men spännande spelet! Framför allt satsar bingosajterna på kvinnor mellan 30-50, vilket märks i reklam och annan marknadsföring för spelföretagen.

Det finns mängder av fördelar att spela bingo online, som snabbhet, lättillgänglighet och utbud. En del tror att man förlorar den sociala biten med bingo när man spelar det på nätet, men faktum är att det finns en lösning även för detta. De allra flesta bingorum har nämligen chattfunktion, vilket betyder att du kan prata med dina medspelare samtidigt som ni spelar!

Att tänka på när du spelar bingo online

För det första ska du komma ihåg att bara spela på välkända och säkra sajter. Låt dig inte lockas av nya och förföriska kampanjer, som leder till sajter som du inte vet något om. För det andra ska du bara spela bingo för att det är ett roligt nöje, inte för att du känner ett tvång att spela. Spel på nätet kan ha en tendens att kännas som på låtsas, och pengarna kanske inte känns lika värdefulla som i det riktiga livet. Ta genast en paus om du märker att du inte längre har kontrollen över ditt spelande.
bingo