Betsson Bingo

 
Betsson bingo hör till en av de absolut största och mest lyckade spelföretagen i hela världen. Spellicensen på sajten kommer från inom EU, vilket gör att vi svenskar inte behöver skatta för de eventuella vinster som vi gör hos sajten. Hos Betsson Bingo finns inte bara bingospel, utan en hel del casinospel, sportspel, lotter och poker. Sajten är tillgänglig på närmare 20 olika språk, däribland svenska. Antalet spelar på Betsson Bingo är därmed enormt, då så många har tillgång till sajten.

De olika bingovarianter som Betsson kan erbjuda är bland annat variantbingo, klassisk bingo och mönsterbingo. Som vanligt är det en hel rad med nummer som gäller för att kamma hem vinsten. Här finns också bingospel med jackpot.
 
Om du vill veta vilka bingospel som är igång just för tillfället klickar du på knappen för Välj Spel. Här kan du alltså se vilka spel som spelas just nu.
 
Praktiskt om Betsson Bingo
 
För det första måste du öppna upp ett spelkonto för att kunna börja spela. Detta gör du direkt på sajten genom att uppge exempelvis namn, kontaktuppgifter och så vidare. Se till att lämna korrekta uppgifter och öppna aldrig upp fler än ett konto, då kan du bli avstängd och i värsta fall förlora dina pengar som du har hunnit föra över på kontot. För att sätta in spelpengar kan du använda dig av kreditkort, Neteller, Paysafe eller banköverföring.