bingospel

Betsson Bingo

 
Betsson bingo hör till en av de absolut största och mest lyckade spelföretagen i hela världen. Spellicensen på sajten kommer från inom EU, vilket gör att vi svenskar inte behöver skatta för de eventuella vinster som vi gör hos sajten. Hos Betsson Bingo finns inte bara bingospel, utan en hel del casinospel, sportspel, lotter och poker. Sajten är tillgänglig på närmare 20 olika språk, däribland svenska. Antalet spelar på Betsson Bingo är därmed enormt, då så många har tillgång till sajten.

De olika bingovarianter som Betsson kan erbjuda är bland annat variantbingo, klassisk bingo och mönsterbingo. Som vanligt är det en hel rad med nummer som gäller för att kamma hem vinsten. Här finns också bingospel med jackpot.
 
Om du vill veta vilka bingospel som är igång just för tillfället klickar du på knappen för Välj Spel. Här kan du alltså se vilka spel som spelas just nu.
 
Praktiskt om Betsson Bingo
 
För det första måste du öppna upp ett spelkonto för att kunna börja spela. Detta gör du direkt på sajten genom att uppge exempelvis namn, kontaktuppgifter och så vidare. Se till att lämna korrekta uppgifter och öppna aldrig upp fler än ett konto, då kan du bli avstängd och i värsta fall förlora dina pengar som du har hunnit föra över på kontot. För att sätta in spelpengar kan du använda dig av kreditkort, Neteller, Paysafe eller banköverföring.

 

 

Ladbrokes Bingo

Även om Ladbrokes till största del är kända för sina pokerrum, kan de faktiskt erbjuda riktigt bra bingo också. Här finns många olika varianter, som passar både nybörjare och mer avancerade bingospelare. Reglerna för Ladbrokes bingo är de samma som när du spelar bingo i en vanlig bingohall. Du köper helt enkelt en bingobricka eller fler, väntar på att numren ropas upp och vinner då du har fått fem nummer på rad. Dessutom finns det utmärkta möjligheter att vara social när du spelar, då de har ett ypperligt chattrum där du kan prata med dina medspelare under spelets gång.

Ladbrokes har en praktisk funktion som allt fler bingosajter börjar att använda sig av, nämligen Autoplay. Autoplay gör det möjligt för dig som spelare att luta dig tillbaka och låta datorn sköta jobbet. Ställer du inte autoplay kryssar datorn i numret på din bingobricka och säger till om det blir vinst. På det viset kan du ha ett stort antal bingobrickor igång samtidigt, utan risk för att du ska missa någon.
 
Hos Ladbrokes börjar det ett nytt bingospel nästa varje minut. Det betyder att du sällan behöver vänta på ett nytt spel, utan kan sätta igång när som helst du loggar in på sajten. Ladbrokes kan också erbjuda generösa bonusar. Välkomstbonusen ligger på hela 200 kronor, vilket är mycket mer än de flesta bingosajter. För att få bonusen måste du dock sätta in minst 100 kronor att spela för. Varje vecka spelas runt 1500 bingospel på sajten.
 
Praktiskt om Ladbrokes Bingo
 
Innan du kan börja spela bingo hos Ladbrokes måste du givetvis registrera dig och öppna ett spelkonto. Det tar bara några minuter och är mycket enkelt, det är inga avancerade uppgifter som måste fyllas i. Sen behöver du fylla på ditt spelkonto med pengar, vilket du gör via kreditkort, Maetro, Paypal eller Neteller. Välj själv vilket som känns bäst för dig. En bingobricka hos Ladbrokes Bingo kostar från 1 krona till 10 kronor. Maxantalet brickor som du kan köpa under en omgång är 18 stycken.

 

 

Maria Bingo

Maria Bingo har du säkert hört talas om eller sett reklam på tv för! Maria Bingo är en av de största spelsajterna i hela Norden och kan varje dag skryta med att betala ut vinster på mer än 28 miljoner kronor. Här kan du spela en mängd olika typer av bingovarianter, som variantbingo, superbingo, busenkelt, Kafferep, Maxitrean, Femman och så vidare. Här finns en bingovariant som passar alla! Det finns också andra typer av spel, som slots och videopoker.

Bonusen hos Maria Bingo är riktigt bra. På insättningar upp till 1300 kronor matchar spelsajten din insättning med hundra procent. Det betyder att om du sätter in 200 kronor att spela för, får du ytterligare 200 kronor helt gratis. Är du helt ny hos Maria Bingo får du dessutom 50 kronor som välkomstbonus, för att du ska kunna prova på sajten gratis utan att betala något.
 
Praktiskt om Maria Bingo
 
Om du vill börja spela bingo på Maria Bingo, måste du för det första ha fyllt 18 år. Du registrerar dig direkt på sajten, se till att fylla i korrekta uppgifter annars riskerar du att bli avstängd. Du väljer även ett användarnamn och ett lösenord som du alltid måste logga in med för att spela. För att kunna spela måste du ju också ha pengar på ditt nya spelkonto. Du fyller enklast på med antingen kreditkort, Neteller eller banköverföring. Du får högst ha ett konto hos spelsajten. Maria bingo har satsat en hel del på säkerhet, bland annat krypteras lösenord och användarnamn. Sajten är därmed mycket säker, vilket nog är en del av förklaringen till att så många väljer att spela bingo här.