caliber bingo

Caliber Bingo

 

Känner du till Caliber Bingo? Caliberbingo är faktiskt ett svenskt spelföretag, som har sin verksamhet online. Bolaget som driver Caliber heter St Minver LTD och har sin spellicens från Gibraltar. Eftersom Gibraltar ligger inom EU så är alla vinster på Caliber bingo skattefria, vilket kan vara mycket bra att veta. En stor fokus för Caliber bingo är spelarnas säkerhet och integritet. Alla uppgifter som lämnas till spelsajten är konfidentiella, så du kan vara säker på att dina uppgifter inte säljs vidare till tredje part.
 
Hos Caliber Bingo finns alltså en rad olika bingovarianter, men också andra spel. Du kan spela på slots, skraplotter, arkadspel och casinospel. Den absolut populäraste delen på Caliber Bingo är dock det som kallas för Bingocaféet. När du ska börja spela köper du först ett antal bingobrickor. Dessa kostar från 10 öre och uppåt, beroende av vilken tid på dygnet som du köper dem. De billigaste köper du 14.00 och 16.00 varje dag, då man har en speciell rea.
 
Praktiskt om Caliber bingo
 
För att kunna spela bingo hos Caliber måste du registrera dig och öppna ett spelkonto. Det gör du direkt på spelsajten och det tar bara några minuter. Nu är det dags att ladda ditt nya konto med pengar, så att du kan börja vinna! Som kund hos Caliber bingo kan det även vara bra att signera upp dig för det praktiska programmet Caliber bingo Alert. Har du detta program installerat får du alltid all ny information direkt till dig, så att du ständigt är uppdaterad med det senaste. Den som registrerar sig för första gången hos spelsajten får också 50 kronor i välkomstpresent. Detta är ett utmärkt sätt att prova på Calibers alla bingospel utan att behöva investera egna pengar. Notera att du inte kan plocka ut bonusen direkt, utan måste omsätta den en viss många gånger. Caliber bingo har också en insättningsbonus som är mycket bra. När du sätter in pengar för första gången på ditt konto, matchar Caliber din insättning med lika mycket! Sätter du inte 100 kronor får du alltså ytterligare 100 kronor att spela för, helt gratis!