maria bingo

Maria Bingo

Maria Bingo har du säkert hört talas om eller sett reklam på tv för! Maria Bingo är en av de största spelsajterna i hela Norden och kan varje dag skryta med att betala ut vinster på mer än 28 miljoner kronor. Här kan du spela en mängd olika typer av bingovarianter, som variantbingo, superbingo, busenkelt, Kafferep, Maxitrean, Femman och så vidare. Här finns en bingovariant som passar alla! Det finns också andra typer av spel, som slots och videopoker.

Bonusen hos Maria Bingo är riktigt bra. På insättningar upp till 1300 kronor matchar spelsajten din insättning med hundra procent. Det betyder att om du sätter in 200 kronor att spela för, får du ytterligare 200 kronor helt gratis. Är du helt ny hos Maria Bingo får du dessutom 50 kronor som välkomstbonus, för att du ska kunna prova på sajten gratis utan att betala något.
 
Praktiskt om Maria Bingo
 
Om du vill börja spela bingo på Maria Bingo, måste du för det första ha fyllt 18 år. Du registrerar dig direkt på sajten, se till att fylla i korrekta uppgifter annars riskerar du att bli avstängd. Du väljer även ett användarnamn och ett lösenord som du alltid måste logga in med för att spela. För att kunna spela måste du ju också ha pengar på ditt nya spelkonto. Du fyller enklast på med antingen kreditkort, Neteller eller banköverföring. Du får högst ha ett konto hos spelsajten. Maria bingo har satsat en hel del på säkerhet, bland annat krypteras lösenord och användarnamn. Sajten är därmed mycket säker, vilket nog är en del av förklaringen till att så många väljer att spela bingo här.